Vi behöver dig!


Vi har inför valet i år valt att skicka ut detta brev. Tiden går fort och den 9 september 2018 är det val igen.

 

Ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Vi behöver dig som medlem. Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig. Oavsett om du väljer att vara aktiv eller stödmedlem är ditt medlemskap viktigt för oss.

 

Som medlem har du möjlighet att föra fram dina åsikter och påverka Sjöbo kommuns framtid för att bli en ännu bättre kommun att bo och verka i. Vi träffas på våra medlems/ gruppmöte med jämna mellanrum.


Men för att vi ska kunna kraftsamla och nå framgångar för ett bättre Sjöbo då behöver vi dig. Vi behöver kandidater som vill kandidera för oss i kommunfullmäktigevalet till hösten. Om en dryg månad kommer vår nomineringsstämma att äga rum där våra medlemmar få säga sitt om vilka kandidater som kommer att finnas med på årets valsedel för Sjöbopartiet.
Är du inte redan medlem? Tveka då inte utan betala in medlemsavgiften på 100 kr och var med och påverka Din kommuns framtid.


Om du vill ställa upp som kandidat till höstens val eller vill tipsa oss om bra personer ta då kontakt med Ordförande eller Vice ordförande.

 

Vi behöver ditt stöd!

 

Styrelsen för Sjöbopartiet:


Ordförande Johan Söderlin
070–663 20 55, Johan.soderlin@sjobo.se

 

Vice ordförande Magnus Olsson
070–322 16 55, Magnus.Olsson@sjobo.se

 

 
 

Våra motioner & interpellationer

Aktuell information
 

Pressmeddelande Sjöbopartiet, lokalt valprogram 2014 

Sjöbopartiet presenterar idag vårt valprogram inför valet den 14 september 2014. 

Läs pressmeddelandet här.